Ajatar

TIEDOTE

66 vuotta on kunnioitettava ikä naisen elämässä. Vuonna 1952 syntynyt Ajatar on avannut ovensa Helsingin Olympiakesään. Nähnyt naisen irtautumisen kotiäidin roolista, tasa-arvoistumisen, itsenäistymisen, vahvistumisen ja kukoistuksen. Ajatar on ollut osa tätä tarinaa.

Ajattaren oma tarina on nyt loppumassa. Uudet vuokraehdot eivät mahdollista enää liiketoiminnan jatkumista nykyisellä paikalla. Sijainti Forumissa on ollut tärkeä osa Ajattaren identiteettiä, sillä Ajatar on tehnyt myös Forumia tunnetuksi ”Ajatar on Forumissa” –jinglellään. Siksi muutto toiseen osoitteeseen ei ole mielekäs.

Vaatevähittäiskaupassa on käynnissä iso rakennemuutos, joka koettelee erityisesti multibrand-liikkeitä. Haasteena ovat myös leudot talvet ja kuluttajakäyttäytymisen muutos, joka suosii edullisempia fast fashion –tuotteita.

Kaikki yllä mainittu on vaikuttanut siihen, että olemme päättäneet lopettaa Ajattaren liiketoiminnan.

Aloitimme loppuunmyynnin 12.9. Lämpimästi tervetuloa!

Ajattaren tarina on hieno ja olemme ylpeitä siitä! Toivomme, että Ajatar on tuonut myös Sinulle iloa, lämpöä sekä kivoja muistoja elämääsi!

Muistelemme menneitä ja katsomme viimeisen kerran syksyn uutuuksia muotinäytöksen muodossa Apollo Live Clubissa Forumissa, Mannerheimintie 16, torstaina 20. syyskuuta klo 18.00. Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän tilaisuuteen! Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.

Ajattaren myymälä on suljettu torstaina 20.9. yhden tunnin ajan klo 18-19 muotinäytöksen vuoksi.

Helsingissä, syyskuussa 2018
From Ajatar with Love,
Sari Ihatsu
toimitusjohtaja

Tiedustelut: Sari Ihatsu, sari.ihatsu@ajatar.fi, puh. 050 644 61