Ajatar

Ajattaren tarina

Ajattaren tarina on hieno ja olemme ylpeitä siitä! Toivomme, että Ajatar on tuonut myös Sinulle iloa, lämpöä sekä kivoja muistoja elämääsi!

66 vuotta on kunnioitettava ikä naisen elämässä. Vuonna 1952 syntynyt Ajatar on avannut ovensa Helsingin Olympiakesään. Nähnyt naisen irtautumisen kotiäidin roolista, tasa-arvoistumisen, itsenäistymisen, vahvistumisen ja kukoistuksen. Ajatar on ollut osa tätä tarinaa.

Ajattaren oma tarina on nyt loppumassa. Uudet vuokraehdot eivät mahdollista enää liiketoiminnan jatkumista nykyisellä paikalla. Sijainti Forumissa on ollut tärkeä osa Ajattaren identiteettiä, sillä Ajatar on tehnyt myös Forumia tunnetuksi ”Ajatar on Forumissa” –jinglellään. Siksi muutto toiseen osoitteeseen ei ole mielekäs.

Vaatevähittäiskaupassa on käynnissä iso rakennemuutos, joka koettelee erityisesti multibrand-liikkeitä. Haasteena ovat myös leudot talvet ja kuluttajakäyttäytymisen muutos, joka suosii edullisempia fast fashion –tuotteita.

Kaikki yllä mainittu on vaikuttanut siihen, että olemme päättäneet lopettaa Ajattaren liiketoiminnan.

Aloitimme loppuunmyynnin 12.9.2018 ja jatkamme sitä nykyisen vuokrasopimuksen loppuun saakka eli maaliskuulle 2019. Lämpimästi tervetuloa löytämään vielä takki, johon rakastut!

Takki on tärkeä ostos. Se antaa ensivaikutelman. Ei ole yhdentekevää, minkä näköisenä astuu ulos ovesta. Oikea takki saa naisen säteilemään ja ryhdin paranemaan. Meillä on intohimo tehdä jokaisesta naisesta kaunis.

”La bella figura”, kuten italialaiset sanovat, kuvaa parhaiten Ajattaren takkifilosofiaa. Kääntäisin sen vapaasti kokonaisuudeksi, jossa tuodaan esiin naisen parhaita puolia ja täydennetään kantajansa persoonallisuutta. Kysymys on täydellisestä leikkauksesta tuotteissa, huolellinen valmistustapa, oikeat mittasuhteet ja materiaalit. Tuloksena on kokonaisuus, jossa mikään ei hyppää silmille, vaan kaikki näyttää sopusuhtaiselta ja kauniilta.

Ajattaressa yhdistyy vankka ammattitaito ja intohimo. Olemme myyneet takkeja Forumissa vuodesta 1952: tunnemme takit, niiden materiaalit, takkien valmistajat ja tavat tehdä takkeja.

Näiden asioiden puolesta taistelemme

  • Kauneus: haluamme myydä takkeja, jotka tekevät naisen kauniiksi. Haluamme, että jokainen nainen voi löytää meiltä sellaisen takin, joka korostaa hänen hyviä puoliaan ja joka saa hänet säteilemään.
  • Naisellisuus: rohkeutta olla nainen ja näyttää se.
  • Laatu: valitsemme Ajattaren takit vain maailman parhailta valmistajilta ja tärkeimmiltä merkeiltä (ks. mallisto/merkit).
  • Yksilöllisyys: takit ovat ”käsinpoimittuja”, valittu tuhansista vaihtoehdoista. Suurin osa takeista on sellaisia, mitä et muualta löydä.
  • Palvelu: monet myyjistämme ovat olleet pitkään alalla, tuntevat takit, niiden valmistajat, materiaalit ja niiden hoidon kokemuksen tai koulutuksen perusteella. Ylläpidämme jatkuvasti myyjiemme ammattitaitoa erilaisin kurssein (materiaaleista, väreistä, pukeutumisesta jne.). Monella on hyvä silmä, mikäli haluat apua etsiessäsi sitä sinulle oikeaa takkia.
  • Valikoiman laajuus: olemme takkikauppa; meillä on niitä paljon.
  • Joustavat maksuehdot: kaunis ja laadukas takki ei vaadi paksua lompakkoa. Ajattaressa voit ostaa osamaksulla: maksat käsirahan esim. 20% tuotteen hinnasta, saat takin heti käyttöösi, ja maksat loput osamaksulla kerran kuukaudessa vaikka vuoden ajan. Emme peri korkoa; tilinhoitomaksu on 5 euroa/kk.

Toivon, että tulet tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löydät itsellesi sen oikean takin, joka saa sinut säteilemään.

Sari Ihatsu
Toimitusjohtaja