Ajatar

Ajattaren tarina

Takki on tärkeä ostos. Se antaa ensivaikutelman. Ei ole yhdentekevää, minkä näköisenä astuu ulos ovesta. Oikea takki saa naisen säteilemään ja ryhdin paranemaan. Meillä on intohimo tehdä jokaisesta naisesta kaunis.

”La bella figura”, kuten italialaiset sanovat, kuvaa parhaiten Ajattaren takkifilosofiaa. Kääntäisin sen vapaasti kokonaisuudeksi, jossa tuodaan esiin naisen parhaita puolia ja täydennetään kantajansa persoonallisuutta. Kysymys on täydellisestä leikkauksesta tuotteissa, huolellinen valmistustapa, oikeat mittasuhteet ja materiaalit. Tuloksena on kokonaisuus, jossa mikään ei hyppää silmille, vaan kaikki näyttää sopusuhtaiselta ja kauniilta.

Ajattaressa yhdistyy vankka ammattitaito ja intohimo. Olemme myyneet takkeja Forumissa vuodesta 1952: tunnemme takit, niiden materiaalit, takkien valmistajat ja tavat tehdä takkeja.

Näiden asioiden puolesta taistelemme

  • Kauneus: haluamme myydä takkeja, jotka tekevät naisen kauniiksi. Haluamme, että jokainen nainen voi löytää meiltä sellaisen takin, joka korostaa hänen hyviä puoliaan ja joka saa hänet säteilemään.
  • Naisellisuus: rohkeutta olla nainen ja näyttää se.
  • Laatu: valitsemme Ajattaren takit vain maailman parhailta valmistajilta ja tärkeimmiltä merkeiltä (ks. mallisto/merkit).
  • Yksilöllisyys: takit ovat ”käsinpoimittuja”, valittu tuhansista vaihtoehdoista. Suurin osa takeista on sellaisia, mitä et muualta löydä.
  • Palvelu: monet myyjistämme ovat olleet pitkään alalla, tuntevat takit, niiden valmistajat, materiaalit ja niiden hoidon kokemuksen tai koulutuksen perusteella. Ylläpidämme jatkuvasti myyjiemme ammattitaitoa erilaisin kurssein (materiaaleista, väreistä, pukeutumisesta jne.). Monella on hyvä silmä, mikäli haluat apua etsiessäsi sitä sinulle oikeaa takkia.
  • Valikoiman laajuus: olemme takkikauppa; meillä on niitä paljon.
  • Joustavat maksuehdot: kaunis ja laadukas takki ei vaadi paksua lompakkoa. Ajattaressa voit ostaa osamaksulla: maksat käsirahan esim. 20% tuotteen hinnasta, saat takin heti käyttöösi, ja maksat loput osamaksulla kerran kuukaudessa vaikka vuoden ajan. Emme peri korkoa; tilinhoitomaksu on 5 euroa/kk.

Toivon, että tulet tutustumaan laajaan valikoimaamme ja löydät itsellesi sen oikean takin, joka saa sinut säteilemään.

Sari Ihatsu
Toimitusjohtaja